Τρόποι πληρωμής και αποστολής

Αντικαταβολή

Η πληρωμή με αντικαταβολή εφαρμόζεται μόνο για παραγγελίες που θα αποσταλούν με courier (για παραγγελίες που αποστέλλονται με μεταφορική δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής).

Τραπεζική κατάθεση

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς :

Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ:6651-137544-477
ΙΒΑΝ:GR1501716510006651137544477
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ

Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Η εταιρεία Όναρ τα πάντα περί ύπνου δέχεται πληρωμές με όλες τις πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες VISA,MasterCard,Maestro,τηςΤράπεζαςΠειραιώς). Με το που επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής χρέωσης πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και πατήσετε αγορά, θα μεταβείτε αυτόματα στο αξιόπιστο περιβάλλον της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ προκειμένου να εισάγετε με ασφάλεια τα στοιχεία της κάρτας σας και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας

Τρόποι αποστολής

Μεταφορική & παράδοση στο πεζοδρόμιο της διεύθυνση σας (Παράδοση 5-7 ημέρες εργάσιμες ανάλογα σε ποια περιοχή θέλετε να αποσταλεί)

Σε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλεί με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία και το σύστημα θα σας χρεώσει αυτόματα το κόστος αποστολής. Το κόστος αυτής της επιλογής συμπεριλαμβάνει την μεταφορά της παραγγελίας σας έως την είσοδο (πεζοδρόμιο) της διεύθυνσης παράδοσης που μας δηλώσατε.(Αυτό ισχύει μόνο για τις πόλεις όλων των νομών της Ελλάδας).Αν η διεύθυνσή σας είναι εκτός πόλης (δηλαδή χωριό, κωμόπολη) τότε θα πρέπει να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας από το πρακτορείο μεταφορών.
Σε περίπτωση που θέλετε το πρακτορείο μεταφορών να παραδώσει την παραγγελία σας στη διεύθυνσή σας, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε εσείς με το πρακτορείο και να χρεωθείτε με το επιπλέον κόστος μεταφοράς (κατόπιν συνεννόησης με το πρακτορείο μεταφορών). Ο χρόνος παράδοσης από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας είναι 3-7 ημέρες εργάσιμες ανάλογα την περιοχή που θέλετε να αποσταλεί.

Μεταφορική & παραλαβή από πρακτορείο

Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλεί με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία και το σύστημα θα σας χρεώσει αυτόματα το κόστος αποστολής. Το κόστος αυτής της επιλογής συμπεριλαμβάνει τη μεταφορά της παραγγελίας σας έως το κοντινότερο συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών της περιοχής σας και έπειτα αναλαμβάνετε εσείς να παραλάβετε την παραγγελία σας από το πρακτορείο. Ο χρόνος παράδοσης από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας είναι 5-7 εργάσιμες ημέρες ανάλογα την περιοχή που θέλετε να αποσταλεί.

*Παραλαβή από τα τις αποθήκες τις εταιρείας μας

Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε την παραγγελία σας θα την παραλάβετε από τα κεντρικά της όναρ τα πάντα περί ύπνου.

THE SENSE OF SLEEP

Time to be
Yourself!

Προσφορά το στρώμα και δώρο το κρεβάτι!

Από 279€ ΜΟΝΟ 189€!
SHOP NOW