Η ΌναρΛίγα λόγια για την Όναρ...

Όναρ - Τα πάντα περί ύπνου

Μεγ.Αλεξάνδρου 23, Αμπελόκηποι 561 21

ΟΝΑΡ "Τα πάντα περι ύπνου"

Η ελληνική εταιρεία στρωμάτων ΟΝΑΡ δημιουργεί νέες προϋποθέσεις για ένα καλύτερο και απολαυστικό ύπνο. Διαθέτει προϊόντα τα οποία με επιμέλεια, επιλέγει έτσι ώστε ο πελάτης να παραμένει ικανοποιημένος για αρκετά χρόνια. Η ποιότητα κατασκευής τους είναι εγγυημένη και διαθέτουν όλα τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα κατασκευής. Η μεγάλη συλλογή προϊόντων από στρώματα, μαξιλάρια, επιστρώματα, ανωστρώματα και κρεβάτια καθιστούν την εταιρεία ΟΝΑΡ σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο.

Το βασικό προϊόν που διαθετει η εταιρεία είναι τα στρώματα. Όλα τα στρώματα κατασκευάζονται από κορυφαία υλικά και προσφέρονται στον αγοραστή στην διάσταση που το θέλει. Τα στρώματα της εταιρείας ΟΝΑΡ χαρακτηρίζονται για την ποιότητα κατασκευής τους αλλά και τις μοναδικές τιμές. Διαθέτει στρώματα για όλη την οικογένεια και όλες τις ανάγκες, προσφέροντας ανατομικά, ορθοπαιδικά, αφρώδη, baby, ξενοδοχειακά κ.α. Η ΟΝΑΡ πριν από την αγορά ενός στρώματος συζητάει μαζί σας και σας προτείνει λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Στον επιπλέον εξοπλισμό διαθέτει κρεβάτια μεταλλικά και ντυμένα καθώς και κατωστρώματα. Δεν μπορούν να απουσιάσουν από την συλλογή της ΟΝΑΡ και τα αξεσουάρ όπως επιστρώματα, ανωστρώματα τα οποία συνδυάζονται απόλυτα με το κυρίως στρώμα.

135

Προϊόντα

687

Ικανοποιημένοι πελάτες

E-COMMERCE

ΟΝΑΡ Τα πάντα περί ύπνου

Στα πλαίσια της ανάπτυξης της εταιρείας η ΟΝΑΡ έχει δημιουργήσει το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα για την εξυπηρέτηση περισσότερων αγοραστών σε όλη την Ελλάδα. Η δυνατότητα αγοράς ενός προϊόντος από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΟΝΑΡ προσφέρει καλύτερες τιμές, γρήγορη εξυπηρέτηση, άποψη για όλα τα προϊόντα της εταιρείας και ενημέρωση καθημερινών προσφορών. Επιλέξτε αυτό του θέλετε γρήγορα και σίγουρα με την αξιοπιστία της ΟΝΑΡ.